top of page

B2B business akcelerátor CZ&SK



Každý, kdo chce dnes oslovit široké publikum, se musí naučit bojovat s faktem že sociální sítě v honbě za vlastními zisky (Což je pochopitelné, ne? Všichni děláme vlastně to samé. Jen v jiném rozsahu …) omezují dosah příspěvků zdarma. A to více než drasticky. Čísla přesně neznám, nejsem na to expert, nicméně pokud vás to zajímá, určitě je někde dohledáte. Každopádně i sám na sobě vidím, jak těžké je moje zprávy a informace dostat k vám příjemcům. Proto hledám nové metody „boje“.


Zároveň bych rád vytvořil prostor, kde se virtuálně mohou setkávat lidé podobného zaměření. Kde si mohou pomáhat. Třeba i v akceleraci obchodu, inovací a lidí .. Tedy v oblastech, ve kterých se sám pohybuji.


Že otevírám prostor i „konkurenci“? Ať. Rád se sám něco nového přiučím. Každopádně tímto otevírám B2B business akcelerátor CZ&SK, první skupinu na LinkedIN, specializující se na B2B obchod v Čechách a na Slovensku. Protože …


… každý máme kontakty někde jinde. Každý máme jiné know how – ať již v navazování vztahů, v tvorbě strategiích, prodejních postupech, marketingu, inovacích, práci s lidmi... Pojďme si tedy vzájemně pomáhat a učit se.

POJĎME SPOLEČNE AKCELEROVAT NAŠE B2B AKTIVITY!

Kde? Tady:



A že máte raději Facebook. Taky fajn. Pak se připojte tady:


Budu se na vás v obou skupinách těšit. A těším se, jak to společně v B2B společně rozjedeme ...

bottom of page