top of page

DÍKY VÁM VŠEM V BENEŠ A LÁT




Včera jsem měl čest vykopávat s celým obchodním úsekem rodinné slévárny BENEŠ a LÁT a.s. novou obchodní strategii, která má do 3 let téměř zdvojnásobit aktuální prodeje, otevřít nové strategické směry vývoje & prodeje nových výrobků, zefektivnit & zrychlit aktuální prodejní cyklus a nastavit přesnější & rychlejší zpracování zakázek interně tak, aby celá společnost byla připravena na neustále narůstající požadavky svých zákazníků i na nelehké roky ekonomického zpomalení, které nás bezesporu čekají.

Ne vždy vidíte, jak majitelé myslí do budoucnosti.

Bylo fajn vidět, jak jsou všichni účastníci nažhaveni chytnout tuto příležitost pod krkem a řádně se s ní poprat. Ne vždy můžete být u toho, kdy z rodinné firmy s více jak 85 letou tradicí můžete dělat téměř 2 miliardový podnik. Ne vždy vidíte, jak spolumajitelé Josef Lát a Jan Lát společně s generálním ředitelem Svatopluk Runčík myslí strategicky takto do budoucnosti.


Díky vám všem, že jsem se na tomto úkolu mohl s vámi i vaším obchodním týmem podílet! Jsem si jist, že společně dorazíme do cíle.


bottom of page